Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

HP-ansatte stiller opp frivillig for Plan Norge

Det siste året har Plan Norge nytt godt av det frivillige arbeidet som HP-ansatte har gjort for oss og barna vi arbeider for. Først ut var Anne og Monica, men det siste halvåret har også flere fra HP gitt sine verdifulle bidrag. Den første tirsdagen i måneden stiller de opp med oppbrettede ermer i Plans lokaler og bruker fire timer av sin tid på å hjelpe oss. Det er vi veldige takknemlige for!

 

plan_1.jpg

 

De frivillige bidrar på flere måter. Plan Norge administrerer 128 000 fadderskap, og da er det veldig godt å få hjelp også utenfra. Under «Idol gir tilbake»-sendingen i mai 2013 satt for eksempel flere frivillige fra HP i vårt telefonpanel og tok i mot henvendelser fra nye faddere landet rundt. Vi har også fått super assistanse fra dere gjennom høsten i forbindelse med Plans årlige jentekampanje, som handler om fremme jenters rett til utdanning. Da var de frivillige viktige i arbeidet med å engasjere og ta bilder av personer som rakte hånden i været for jenters rettigheter – "Raise Your Hand" – for så å laste opp bildene på Instagram. Det har vært med og bidratt til at Plan Norge totalt har samlet over 100 000 hender for jenters rettigheter!

 

hp frivillig 4.jpg

 

Som frivillig vil dere også bidra i vårt daglige arbeid. Det kan innebære å lese igjennom og oversette brev fra norsk til engelsk som fadderne har skrevet til fadderbarna, hjelpe til med å pakke brev og andre forsendelser til fadderne eller gjøre andre ting som hjelper oss med å holde hjulene i gang.

 

For oss er det viktig at de frivillige også lærer noe selv, at de får et innblikk i hvordan Plan arbeider og at blir en del av vårt fellesskap når de er her!

 

hp frivillig.jpg

 

Plan er rangert helt i toppen på Kapitals årlige liste over de mest effektive innsamlingsorganisasjonene i Norge – og der har vi mål om å fortsette å være! Innsatsen fra HP og andre støttespillere er med å gjøre det mulig. Vi håper på deres hjelp også i fremtiden!

 

https://www.plan-norge.no/

 

 

Skrevet av Hege Sterud,  Frivillig- og logistikkkoordinator, Plan Norge

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

 

Merkelapper: Typisk HP
Legg igjen en kommentar

Vi oppfordrer deg til å dele dine kommentarer på dette innlegget. Kommentarer blir overvåket
og publisert så raskt som mulig i vanlig arbeidstid.

For å sikre at din kommentar blir publisert, så må du følge HPs standard retningslinjer.
Våre ambisjonene er å besvare alle kommentarer innen 24 timer, men ved helger, ferier og
helligdager kan det gå inntil 48 timer. Supportspørsmål besvares ikke; følg henvisningene på
http://www8.hp.com/no/no/contact-hp/contact.html.

Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
About the Author
Featured


Følg oss
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.