HP Norge blant topp 10 i Great Place to Work kåringen

Hvorfor er vi med i GPTW kåringen? Dette er jo ikke en matematisk kåring der alle bedriftene i Norge er med. Men for å vinne en konkurranse må man jo delta! Alle bedriftene som kommer innenfor topp 10, er bedre enn gjennomsnittsbedriften i Norge. Dette kan vi se av andre undersøkelser som blant annet måler tilfredshet med leder og arbeidsplass. Det er morsomt å konkurrere blant de beste! Vi ønsker å måle oss med norske bedrifter der vi konkurrerer om de beste talentene, og vi vil vise markedet hvor bra det er å jobbe i HP. Sist, men ikke minst,- det skaper et fantastisk engasjement internt!

 

SV - 8  plass - HP.jpg

 

Siden strategilanseringen 12. september i fjor, har HP Norge vært med på en fantastisk reise. Vi har sett hvordan kollegaer i HP Norge har tatt strategien til sitt bryst og integrert den i sin arbeidsdag. Vi ser et brennende engasjement og et ønske hos hver enkelt om å selv bidra til å nå de neste 3 års strategimål. Resultatene fra undersøkelsen viser klart hva vi er gode på, hva vi skal forsterke og hva vi skal bli bedre på.

 

Tusen takk til gode konkurrenter som har inspirert oss på veien. Vi takker spesielt Flytoget, Reitangruppen og Finn.no som har delt og heiet underveis. Det er fantastisk å se at IT- bransjen gjør det godt i kåringen av norges beste arbeidsplasser. Vi gratulerer Microsoft med 1. plass, Finn.no med 2. plass og Steria med 3. plass innen vår kategori, som er store bedrifter. Stor respekt for mange flinke folk!

 

Hvorfor er vi med på denne kåringen når vi har internundersøkelse hvert år internt i HP? GPTW undersøkelsen gir oss en unik mulighet til å vise markedet hvor fint det er å jobbe i HP. Her sammenligner vi oss med IT bransjen, og alle andre bransjer. Den viktigste årsaken er den fantastiske reisen vi gjør internt i bedriften.

 

36654_half.jpgSelve kåringen fant sted på Posthallen, med band, champagne og «fyrverkeri». Det var høy stemning på HP bordet da vårt navn ble ropt opp! Vi gleder oss til neste år. Sjefen satser mot en 5. plass, mens andre av oss har tro på en 3. plass neste år.  I 2015 skal vi klatre helt til topps!

 

En 8. plass første året vi er med, er en fantastisk start på reisen mot toppen. Yes... det er dit vi skal!

 

Hurra fra Yvonne og HP gjengen

 

 

"Vi gratulerer HP med en plass på listen over Norges beste arbeidsplasser. Hos HP Norge er det å være en flott arbeidsplass tydelig kommunisert i strategien og plasseringen på listen viser at de er kommet langt i sitt arbeid. Medarbeiderne i HP opplever en stor grad av fleksibilitet på arbeidsplassen og de får tillit. Dette er noen av suksesskriteriene for å være et Great Place to Work."

 

Sitat fra Jannik Krohn Falck, adm. dir. Great Place to Work

 

 

Etiketter: GPTW| hr| Konkurranse| Strategi
Merkelapper: HP Folk
Legg igjen en kommentar

Vi oppfordrer deg til å dele dine kommentarer på dette innlegget. Kommentarer blir overvåket
og publisert så raskt som mulig i vanlig arbeidstid.

For å sikre at din kommentar blir publisert, så må du følge HPs standard retningslinjer.
Våre ambisjonene er å besvare alle kommentarer innen 24 timer, men ved helger, ferier og
helligdager kan det gå inntil 48 timer. Supportspørsmål besvares ikke; følg henvisningene på
http://www8.hp.com/no/no/contact-hp/contact.html.

Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
About the Author
Featured


Følg oss
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.