Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

HP Exstream optimaliserer kundekommunikasjonen til Gjensidige Forsikring!

Gjensidige kundereferanse - Banner.png

 

Gjensidige Forsikring, nordens ledende forsikringskonsern, har forbedret sin kundekommunikasjon gjennom innføring av HP Exstream. Gjennom å standardisere printplattformen med HP Exstream programvare har Gjensidige Forsikring gjort et skift fra papirbaserte dokumentprosesser til elektroniske distribusjonskanaler som for eksempel epost og SMS.

 

Gjensidige Forsikring ASA tilbyr private, landbruks- og forretningsforsikringer til 1.5 millioner kunder i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr de også pensjonsløsninger og spareprodukter gjennom sitt datterselskap Gjensidige bank. Gjensidige Forsikring har vært oppført på Oslo aksjebørs siden 2010, og har mer enn 3.900 ansatte og 32.1% andel av det norske forsikringsmarkedet.

 

«Gjensidige Forsikring hadde behov for et integrert kundekommunikasjonsverktøy som kunne gi oss fullstendig kontroll over printinnhold og mulighet til å operere på tvers av flere distribusjonskanaler. IT-spesialister fra HP Exstream og deres partner Capgemini designet og hjalp Gjensidige Forsikring sin IT-stab med å ta i bruk HP Exstream sin verktøyløsning, og Capgemini hjelper fortsatt til med å implementere løsningen hos oss idag. Nå er HP Exstream fundamentet for vår kundekommunikasjonsplattform. Den tillater oss å kommunisere raskere og mer kostnadseffektivt gjennom kundenes foretrukne kanal. For eksempel har reiseforsikringsavdelingen vår redusert kostnader og økt kundetilfredsheten ved å levere 80% av skadeutgiftinformasjon via SMS istedet for via brev.» sier Pål Vinland, IT konsulent, Gjensidige Forsikring.

 

Gjensidige kundereferanse_kvinne foran pc.jpgHP Exstream brukes til store volumsproduksjoner og til en-til-en kommunikasjon.

I Gjensidige kommuniserer HP Exstream med mer enn 900 interne applikasjoner som internt kunderegister, skaderegister med mer. I tillegg benyttes programvaren til å produsere og sende ut tradisjonelle dokumenter som for eksempel fakturaer og årsoppgaver.

 

HP Exstream gir Gjensidige Forsikring fullstendig kontroll over design og produksjon av dokumenter på forskjellige språk og formater. Den nye HP løsningen har redusert antall dokumentmaler, og er fleksibel og smidig nok til å tilpasse seg det kundene Gjensidige kundereferanse_mann med smarttelefon.pngtrenger av informasjon. HP Exstream optimaliserer arbeidsflyten og sikrer kontroll over leveransen. Automatiserte rutiner lager, håndterer og leverer AFP eller PDF printfiler til Gjensidige Forsikring sin printservice partner for store volumsproduksjoner over natten.

 

HP Exstream har hjulpet Gjensidige Forsikring med å forskyve ansvaret for dokumentproduksjonen fra IT personalet til forretningsbrukerne. Dette frigjør ressurser til bruk i viktigere prosjektarbeid. Kundene kan i dag gå inn på gjensidige.no og Din side, og velge Dokumentarkiv for å få tilgang på sine forsikringsdokumenter. Blandt de dokumentene kunden da får tilgang til å se er dokumenter produsert i Gjensidiges HP Exstream-løsning.

 

“Uavhengig av om de produserer papirbaserte eller interaktive dokumenter, trenger forsikringsbedrifter å generere profesjonell kommunikasjon til rett tid,» sier Steinar Heggemsnes, nordisk salgsansvarlig, HP Exstream. «HP Exstream lar Gjensidige Forsikring oppnå dette målet i tillegg til å redusere kostnader, forbedre kundeopplevelsen og støtte forretningsvekst.»

Merkelapper: Teknologi
Legg igjen en kommentar

Vi oppfordrer deg til å dele dine kommentarer på dette innlegget. Kommentarer blir overvåket
og publisert så raskt som mulig i vanlig arbeidstid.

For å sikre at din kommentar blir publisert, så må du følge HPs standard retningslinjer.
Våre ambisjonene er å besvare alle kommentarer innen 24 timer, men ved helger, ferier og
helligdager kan det gå inntil 48 timer. Supportspørsmål besvares ikke; følg henvisningene på
http://www8.hp.com/no/no/contact-hp/contact.html.

Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
About the Author
Featured


Følg oss
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.