Garasjen - uten nerden stopper verden
Ansatte i HP Norge blogger om alt fra engasjement og karriere til teknologi og samfunn.
www.hp.no/garasjen

Arbeidsuke i HP Norge

Arbeidsuken for min del går mot slutten, og endelig har jeg funnet ut hva min far driver med, og hva som skjer i de fine HP- lokalene på Fornebu. Uken startet med møter og kontorarbeid, med en introduksjon av Cecilie Lervold, Anitas assistent, før jeg fikk erfare hvordan det er å stå på stand på Ateas Next Step. Det var morsomt å få litt opplæring på Office jet X 585 Enterprisefor så å kunne videreformidle at printeren har dobbel hastighet, men bare halvparten av utskriftskostnadene, i tillegg tåler visst blekket vann.

 

 

Jeg fant også ut at ved å spandere 15 kilo godteri på forhandleren, får du dem til å kjøpe produktene dine, noe som ga mersmak, bokstavelig talt. Etter to dager med håndhilsing og snakking, var det på tide å bli med marchandiserne ut i butikk. Her fikk jeg innblikk i hvor viktig vareplassering og oppfølging av inngåtte avtaler av varesortiment er, nærmest en vitenskap i seg selv.

 

Siste dagen på jobb, så fikk jeg oppleve markedsavdelingen til HP. Sommereventet var fokus denne uken, Det er overraskende hvor mye jobb som ligger bak, alt fra planlegging, bilderedigering, komponere musikk, og til gjennomføring av tema (røde tråden i arrangementet). Jeg kan med hånden på hjertet si at dette bør kunder og forhandlere glede seg til.

 

I introduksjonsmøtet med Cecilie, fikk jeg vite at et av HPs fokusområder er godt arbeidsmiljø. Med frisk frukt hver dag, flotte lokaler og takterrasse med panoramautsikt, er det vel ikke rart det er så mange blide ansatte i HP. Dette er noe annet enn å spise lunsj i et klamt klasserom, med utsikt til en sliten bakgård.

 

Etter en flott og lærerik uke på HP Norge avslutter jeg med dette blogginnlegget. Jeg vil særlig takke alle som har satt av tid til meg denne uken, og gjort dette til en spesiell og interessant opplevelse. Det blir jammen tøft å komme tilbake til skolen og prøvemuntlig eksamen, etter dette.

 

Jenny-i-New-York-web.jpg

 

Takk for meg

MVH

Jenny Steen-Hansen

 

Publisert av Henriette Ask, Hewlett Packard Norge AS

Merkelapper: Typisk HP
Legg igjen en kommentar

Vi oppfordrer deg til å dele dine kommentarer på dette innlegget. Kommentarer blir overvåket
og publisert så raskt som mulig i vanlig arbeidstid.

For å sikre at din kommentar blir publisert, så må du følge HPs standard retningslinjer.
Våre ambisjonene er å besvare alle kommentarer innen 24 timer, men ved helger, ferier og
helligdager kan det gå inntil 48 timer. Supportspørsmål besvares ikke; følg henvisningene på
http://www8.hp.com/no/no/contact-hp/contact.html.

Pass på at du velger et unikt navn. Du kan ikke benytte et navn som allerede er i bruk.
Pass på at du velger en unik e-postadresse. Du kan ikke benytte en adresse som allerede er i bruk.
Skriv inn tegnene du ser på bildet over.Skriv inn ordene du hører.
Søk
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mener du 
About the Author
Featured


Følg oss
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.