BL460C G8 with Intel i350 based Quad NIC is dropping NIC in vSphere 5.0 U1 (571 Views)
Reply
Occasional Advisor
MattGG
Posts: 17
Registered: ‎04-21-2010
Message 1 of 3 (571 Views)

BL460C G8 with Intel i350 based Quad NIC is dropping NIC in vSphere 5.0 U1

Have a customer with c7000 and Cisco switch modules (stacked together in chassis).

 

Installed HP Branded vSphere 5.0 U1 (Sept 2012) to BL460cG8.

 

Blades have an additional Intel 366M (Quad NIC - i350 based).   The Intel NICs are using the 3.2.1 driver in ESXi (the version that was included with the HP ESXi build).

 

We are experiencing network drops inside of ESXi on the Intel NICs.   I see that there is an i350 based vSphere driver on VMwares site with driver level 3.4.7.3

 

Can this or should this driver be used?

 

Thanks,

MattG

Please use plain text.
Honored Contributor
Jan Soska
Posts: 1,235
Registered: ‎01-22-2008
Message 2 of 3 (562 Views)

Re: BL460C G8 with Intel i350 based Quad NIC is dropping NIC in vSphere 5.0 U1

Hello,

of course update drivers to latest level - if you check HP drivers page for your NICs it will be the same level as at VMware. Check firmware as well.

 

Jan

Please use plain text.
Honored Contributor
Jan Soska
Posts: 1,235
Registered: ‎01-22-2008
Message 3 of 3 (554 Views)

Re: BL460C G8 with Intel i350 based Quad NIC is dropping NIC in vSphere 5.0 U1

one more hint, check this great HP page for VMware: http://vibsdepot.hp.com/ - all drivers / firmware matrix at one place.

 

Jan

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation