Re: p410 in a rx2800 i2 - press F1 (963 Views)
Reply
HP Pro
Ian Miller.
Posts: 4,370
Registered: ‎06-03-2003
Message 1 of 6 (973 Views)
Accepted Solution

p410 in a rx2800 i2 - press F1

I was configuring a P410i in a rx2800 i2 and configured a unit with ADG not realising I needed a extra licence. So now on the serial console I get the following message.

 

 

Launching Device Manager.
HP Smart Array P410i Controller     (version 3.66)  5 Logical Drives
1754-Drive Array - RAID ADG drive(s) configured but ADG Enabler Module
     is detached or defective and license key is not active.
     Please attach or replace ADG Enabler Module or enter license key.
     Array Accelerator is temporarily disabled.

Press "F1" to continue...

 

 

My question is - how do I press F1 when i'm using the serial console remotely (the server is at a different site to me)?

 

I want to be able to delete the config and start again.

___________________
Purely Personal Opinion
Please use plain text.
Acclaimed Contributor
Torsten.
Posts: 23,212
Registered: ‎10-02-2001
Message 2 of 6 (966 Views)

Re: p410 in a rx2800 i2 - press F1

Press ESC followed by 1.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________

There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________

No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! star in the left column!   
Please use plain text.
HP Pro
Ian Miller.
Posts: 4,370
Registered: ‎06-03-2003
Message 3 of 6 (964 Views)

Re: p410 in a rx2800 i2 - press F1

thanks for that. I reset the system. pressed S to go into the shell and when the Press F1 message appeared I did ESC 1.
I now have
"Currently the controller is in RAID mode"

but no shell prompt (I'm trying to go to the shell with the intention of booting from a DVD and redoing the storage config).

What do I have to do to progres?
___________________
Purely Personal Opinion
Please use plain text.
HP Pro
Ian Miller.
Posts: 4,370
Registered: ‎06-03-2003
Message 4 of 6 (963 Views)

Re: p410 in a rx2800 i2 - press F1

looks like the answer was to wait ... and eventally a shell promot did appear. I'm now trying to boot from the DVD so I can reconfig
___________________
Purely Personal Opinion
Please use plain text.
Acclaimed Contributor
Torsten.
Posts: 23,212
Registered: ‎10-02-2001
Message 5 of 6 (962 Views)

Re: p410 in a rx2800 i2 - press F1

by the way, current firmware version is 5.16 - consider to update.

Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________

There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________

No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! star in the left column!   
Please use plain text.
HP Pro
Ian Miller.
Posts: 4,370
Registered: ‎06-03-2003
Message 6 of 6 (960 Views)

Re: p410 in a rx2800 i2 - press F1

I've managed to reconfig. I will be doing a firmware update.

___________________
Purely Personal Opinion
Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation