EVA8100 new battery always at fault (269 Views)
Reply
Advisor
mainland
Posts: 21
Registered: ‎11-16-2013
Message 1 of 6 (269 Views)

EVA8100 new battery always at fault

Hi all, I have an EVA 8100 XCS with firmware 6220, has one of the batteries from the cache failure.

 

I have already changed 3 batteries, and on all occasions, 10 minutes puts me in fail status of the batteries.

 

The new betaría, I want to install, and I put her out several times, but always check the battery and to failure.

 

What can I do?

 

regards

Honored Contributor
Johan Guldmyr
Posts: 3,844
Registered: ‎06-14-2009
Message 2 of 6 (257 Views)

Re: EVA8100 new battery always at fault

Hey, 

 

it could be the slot/controller. Check for corrossion or other miscoloring inside the controller.

 

Does the fault led go on?

Is it listed as failed in CV too?

Advisor
mainland
Posts: 21
Registered: ‎11-16-2013
Message 3 of 6 (248 Views)

Re: EVA8100 new battery always at fault

Johan thanks for answering in the CV is also battery failure. It seems that everything is OK.

 

Before, I was right, but you removed the battery because it had to install another EVA8100 problems. Then, several new batteries purchased for this EVA8100, but always puts on failure


regards

Honored Contributor
Johan Guldmyr
Posts: 3,844
Registered: ‎06-14-2009
Message 4 of 6 (240 Views)

Re: EVA8100 new battery always at fault

Was the controller replaced?

Advisor
mainland
Posts: 21
Registered: ‎11-16-2013
Message 5 of 6 (229 Views)

Re: EVA8100 new battery always at fault

I have heard that try restarting the controller. What you think? regards

Honored Contributor
Johan Guldmyr
Posts: 3,844
Registered: ‎06-14-2009
Message 6 of 6 (221 Views)

Re: EVA8100 new battery always at fault

Worth a shot! Shouldn't cause any issues.

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.