Re: data protector 8 with virtual integration (261 Views)
Reply
Frequent Advisor
luca1
Posts: 51
Registered: ‎12-20-2007
Message 1 of 12 (389 Views)

data protector 8 with virtual integration

Hi,

I have DP 8 on win 2008r2 environment (esx 5.1). I 'am trying to configure a plug in for backup virtual machine.

But when I configure a parameter in the screenshot I receive this error:

 

Integration cannot be configured.

 

description:

The database reported error while performing requested operation.
System Error: [11004] No data record available

 

 

thanks

 

Luca

Please use plain text.
HP Expert
Bob_Clark
Posts: 1,200
Registered: ‎08-14-2013
Message 2 of 12 (374 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

There was no file attached with the screenshot.  PLease attach and re-post

Please use plain text.
Frequent Advisor
luca1
Posts: 51
Registered: ‎12-20-2007
Message 3 of 12 (371 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

sorry....we I attach again

Please use plain text.
Frequent Advisor
luca1
Posts: 51
Registered: ‎12-20-2007
Message 4 of 12 (364 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

DP_8.JPG

Please use plain text.
HP Expert
Bob_Clark
Posts: 1,200
Registered: ‎08-14-2013
Message 5 of 12 (357 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

Can you check to see if you have Encrypted Communications enabled on the 'Client' machine (that you have crossed out) by looking at the clients context in the GUI

 

While I didn't find anything directly related to VMware or VEPA reporting this error, I found several occurrances of the system error

 

[11004] No data record available

 

in relation to other types of integrations

 

 

Please use plain text.
Frequent Advisor
luca1
Posts: 51
Registered: ‎12-20-2007
Message 6 of 12 (355 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

Ok where I can check Encrypted Communications?

 

thanks

 

Luca

Please use plain text.
HP Expert
Bob_Clark
Posts: 1,200
Registered: ‎08-14-2013
Message 7 of 12 (344 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

I was trying to find a Screenshot to send to you, but was unable to

 

You should be able to go into the Cleint context, expand the list of clients, right-click on this server name, and pick Properties

 

Or, on the cell manager, run

 

           cd \Program Files\Omniback\bin

           omnicc -encryption -status -all

 

This will list out all the servers, and their encryption status

Please use plain text.
Honored Contributor
danielbraun
Posts: 682
Registered: ‎07-07-2010
Message 8 of 12 (315 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

Hi,

 

please check in addition with your VMware admin if SDK is installed (not all admins install all features...).

 

Best regards

Daniel

-----------
Please assign Kudos - How to assign...
Please use plain text.
Frequent Advisor
luca1
Posts: 51
Registered: ‎12-20-2007
Message 9 of 12 (300 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

thanks for your reply.

How Can I check If sdk is installed?

 

 

thanks

 

Luca

Please use plain text.
Valued Contributor
ranjithpk
Posts: 102
Registered: ‎07-10-2011
Message 10 of 12 (291 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

you can check C:\ProgramData\VMware\VMware VirtualCenter\vpxd.cfg file and see 

 

sso-adminserver/sdk/vsphere.local</uri>

 

above path if you have SDK.

 

one question.Did you imported Vcenter Server or Vcloud director as i can see "Organization" option is enabled in the screenshot.

Regards,
Ranjith
Please use plain text.
Frequent Advisor
luca1
Posts: 51
Registered: ‎12-20-2007
Message 11 of 12 (285 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

in the path I have sdk. I installed virtual center 5.1.

With DP 7 this plug in work...

 

thanks

 

Luca

Please use plain text.
Honored Contributor
danielbraun
Posts: 682
Registered: ‎07-07-2010
Message 12 of 12 (261 Views)

Re: data protector 8 with virtual integration

Hi,

 

if you recently upgraded from DP 7 to 8 you need to export the virtual center server client and import it again as VC server. Now you should be able to configure it.

 

Best regards

Daniel

-----------
Please assign Kudos - How to assign...
Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation