Exchange object copy failure (170 Views)
Reply
Frequent Advisor
Stefano Colombo
Posts: 129
Registered: ‎11-14-2002
Message 1 of 2 (170 Views)

Exchange object copy failure

We have a problem trying to copy objects for an exchange backup from disk to Tape.

 

We run a Full backup to disk on saturdays and created an "object copy" job for the saturday's full backup on monday.

But when the object copy job runs on monday we get the error that no object to backup has been found .

 

We run DP7.01

The Copy object job has been configured with the following :

-backup specification : the saturday full backup job

-objects : include only protected objects , relative time 96h duration 24h

 

has anyone any idea how can we fix it ?

thanks

 

 

 

HP Expert
Bob_Clark
Posts: 1,486
Registered: ‎08-14-2013
Message 2 of 2 (149 Views)

Re: Exchange object copy failure

Before the Object Copy runs, find the session ID from the Saturday backup, from the command prompt on the cell maanger

 

        omnidb -session [session_id] -detail                 Don't include the [   ] symbols

 

and see that the object is still protected at the time of the Object Copy

 

From your symptoms, it sounds to my like the catalog generated during the backup was removed before the Object Copy was done

 

I don't know if it is feasable, but, you may want to consider using a Post-Backup object copy to do it right away

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.