Re: losing HTML option on "Replies", but have it for new topics (193 Views)
Reply
Honored Contributor
Jeff Sikorski
Posts: 655
Registered: ‎07-09-2009
Message 1 of 3 (203 Views)

losing HTML option on "Replies", but have it for new topics

 

Whenever I post a new topic, I have the HTML icons / options:

new_message.png

 

 

 

However, whenever I "Reply" to a post, any post, on any board... I no longer have the html icons, and my replies all run together.  I cant insert html code in there.  It basically reads it as "plain text".

 

reply_message.png

 

 

 

The only thing I notice different is the javascript error message:

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2)
Timestamp: Wed, 18 Jan 2012 15:51:29 UTC


Message: Invalid character
Line: 1
Char: 1
Code: 0
URI: http://h30581.www3.hp.com/t5/scripts/7408681689B7464BCB984B3DD6ED532E/lia-scripts-body-min.js


Message: Object doesn't support this property or method
Line: 1851
Char: 1
Code: 0
URI: http://h30499.www3.hp.com/t5/forums/replypage/board-id/itrc-995/message-id/3955

 

 

I'm using IE8... but I also tried in firefox and chrome, and same thing.  I can post new topics in HTML, but any "Reply", it starts messing up.  I haven't changed any settings or anything.

 

Help!! :)

 

Thanks,

Jeff

Acclaimed Contributor
Dennis Handly
Posts: 25,190
Registered: ‎03-06-2006
Message 2 of 3 (195 Views)

Re: losing HTML option on "Replies", but have it for new topics

>whenever I "Reply" to a post I no longer have the html icons

 

I assume you aren't using quick reply?  I don't have any problems replying.

Honored Contributor
Jeff Sikorski
Posts: 655
Registered: ‎07-09-2009
Message 3 of 3 (193 Views)

Re: losing HTML option on "Replies", but have it for new topics

Reply / Quick Reply ... both dont work . I'm "Replying" to your message now and dont see the little icon bar. not to mention... even if i hit enter a few times, it completely ignores it. This post will run together in one paragraph even though every sentence was on a different line. Very weird because I've tried on a different browser, same result. ~Jeff
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.