Re: Passport Login Problem (466 Views)
Reply
Acclaimed Contributor
Posts: 23,819
Registered: ‎10-02-2001
Message 1 of 4 (481 Views)

Passport Login Problem

Since some days, whenever I want to logon to the forum, I get the login page, type in my credentials and get an empty page (firefox 24) or a page with "bad request".

 

I always need to clear the browser cache before I can login successfully.


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________

There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________

No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Acclaimed Contributor
Posts: 25,748
Registered: ‎03-06-2006
Message 2 of 4 (466 Views)

Re: Passport Login Problem

This has been reported several times for both firefox and chrome.

I was working fine for several weeks and yesterday I got hit.  Fortunately removing only two cookies fixed it.

http://h30499.www3.hp.com/t5/Community-Feedback-Suggestions/Google-Chrome-cannot-login-to-forums/m-p...

Acclaimed Contributor
Posts: 23,819
Registered: ‎10-02-2001
Message 3 of 4 (132 Views)

Re: Passport Login Problem

It still happens all the time.

 

Firefox 37.0.1 - I click on "Reply", log on and get an empty page. Go back 1 page, clear the cache and cookies, log on again and it works. But this can't be the solution ...


Hope this helps!
Regards
Torsten.

__________________________________________________

There are only 10 types of people in the world -
those who understand binary, and those who don't.

__________________________________________________

No support by private messages. Please ask the forum!

If you feel this was helpful please click the KUDOS! thumb below!   
Acclaimed Contributor
Posts: 25,748
Registered: ‎03-06-2006
Message 4 of 4 (111 Views)

Re: Passport Login Problem

[ Edited ]

>It still happens all the time.

 

Yes, it just happened to me today.  After a long stretch of working.

I continue to just remove selected cookies.

 

>Firefox 37.0.1 - I click on "Reply", log on and

 

(I'm using that version too.  Just found 37.0.2 is available.  Maybe that will fix the broken graphics on tabs.)

 

Why would you even use the forum without logging in?  That's useless for me, if I want to see what is unread.  (Of course it still fails when you login. )-:

 

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.