Re: int 13h device not found bios not installed (224 Views)
Reply
Esteemed Contributor
Arthur Vandewaal
Posts: 214
Registered: ‎03-19-2001
Message 1 of 4 (224 Views)

int 13h device not found bios not installed

[ Edited ]

I have an old vectra xu 6/150 and I'm trying to install w2k on it. However I can't seem to boot from CD-ROM and I suspect it has something to do with the error message i get after the select F6 SCSI select message.
int 13h device not found
bios not installed

any ideas?

tnx,
Tuur

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS- This thread has been moved from Windows based to Business PCs - Evo, Deskpro, Vectra, Kayak, Brio, e-PC - Forum Moderator

Frequent Advisor
Kimon Berlin
Posts: 55
Registered: ‎04-10-2001
Message 2 of 4 (224 Views)

Re: int 13h device not found bios not installed

The SCSI BIOS is complaining that it does not see any bootable SCSI devices. If you have an IDE disk and ATAPI CD-ROM, this is normal.

Does the CD drive spin when the system is trying to boot?
Esteemed Contributor
Arthur Vandewaal
Posts: 214
Registered: ‎03-19-2001
Message 3 of 4 (224 Views)

Re: int 13h device not found bios not installed

CD drive was broken.

tnx,
Tuur
Esteemed Contributor
Arthur Vandewaal
Posts: 214
Registered: ‎03-19-2001
Message 4 of 4 (224 Views)

Re: int 13h device not found bios not installed

tnx,
Tuur
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.