Updating RUM 9.10 to 9.12 (223 Views)
Reply
Frequent Advisor
Posts: 43
Registered: ‎05-12-2011
Message 1 of 7 (223 Views)

Updating RUM 9.10 to 9.12

[ Edited ]

Hello experts,

 

I will update my rum 9.10 to 9.12 but i can not find any guide for this.

 

I found it for rum engine (uninstall old version and install the new one)

I got seperate machines for rum db and rum engine so i will use this way for both this machines.

Will i miss any data of old rum db? Do i need any export import procedure and how?

 

I found this for rum probe

  • # rpm -qa | grep beatbox-capture
  • Note down the precise name of the RUM rpm package (for example, beatbox-capture-6.6-50) and the geodata rpm package (for example, beatbox-capture-geodata-20060221-1) then:
  • # rpm -e <package name>

But its for an old version of rum probes.

 

Should i use "rumprobe" in these methods for beatbox word?

(Example:  # rpm -qa | grep rumprobe-capture)

Or without these, should i overwrite on the old installation?

 

If you have any guide for 9.10 to 9.12 update can you share with me.

 

Thank you.

 

 

 

 

 

Honored Contributor
Posts: 2,471
Registered: ‎01-23-2010
Message 2 of 7 (218 Views)

Re: Updating RUM 9.10 to 9.12

during uninstallation wizard will ask you to export all the configuration

 

Please take backup before proceeding the activity and post if u face any issues as RUM upgradation is not much challenge.

Cheers!

Nvr Blame a day in ur life....... Good day gives "happiness" & Bad day gives "experience" ......
Frequent Advisor
Posts: 43
Registered: ‎05-12-2011
Message 3 of 7 (214 Views)

Re: Updating RUM 9.10 to 9.12

Thank youfor your answer so i dont need to un install probe?
Honored Contributor
Posts: 2,471
Registered: ‎01-23-2010
Message 4 of 7 (211 Views)

Re: Updating RUM 9.10 to 9.12

you need to install it..dring installation u need to import your configuration
Cheers!

Nvr Blame a day in ur life....... Good day gives "happiness" & Bad day gives "experience" ......
Frequent Advisor
Posts: 43
Registered: ‎05-12-2011
Message 5 of 7 (208 Views)

Re: Updating RUM 9.10 to 9.12

Hello again,

 

I think its a missunderstanding. :)

 

I am going to install probe 9.12 i have to.

I asked,

  • Do i need to uninstall the probe 9.10 before install 9.12 (by using the process which i wrote in my first post)
  • or just stop the 9.10 and install 9.12

 

Honored Contributor
Posts: 2,471
Registered: ‎01-23-2010
Message 6 of 7 (206 Views)

Re: Updating RUM 9.10 to 9.12

u need to uninstall it 1st 9.10 and than install the 9.12

 

while uninstalling 9.10 please export ur configuration schema and while installing 9.12 please import it

 

please take backup of all before performing the activity

 

I hope it is clear now

Cheers!

Nvr Blame a day in ur life....... Good day gives "happiness" & Bad day gives "experience" ......
Frequent Advisor
Posts: 43
Registered: ‎05-12-2011
Message 7 of 7 (194 Views)

Re: Updating RUM 9.10 to 9.12

Hello,

 

When i unistalling 9.10, export function did not work i tried few times its always refused path which export functions want.

 

So i uninsalled with out export and re install from zero.

The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.