Re: Sitescope GUI loading issue (137 Views)
Reply
Frequent Advisor
Sreeja_Sree
Posts: 59
Registered: ‎05-04-2014
Message 1 of 4 (183 Views)

Sitescope GUI loading issue

Hello all,

 

We are having Intermittent Sitescope GUI loading issue for users. After logging in the screen just stops saying 'Please wait' and it fails to load the server and all. Users can see see the top screen as well as their user id displayed , but the main screen doesnt load. We have tried clearing the cache and setting Jave to direct connection. Still the issue is pertaining. Please help.

 

Thanks,

Sreeja

Please use plain text.
Valued Contributor
sumit_kumar
Posts: 217
Registered: ‎07-18-2012
Message 2 of 4 (159 Views)

Re: Sitescope GUI loading issue

Which version are u using of sis and java? Plz use java 1.6 for better performance.
Regards,
Sumit Kumar
Please use plain text.
Frequent Advisor
Vidit7
Posts: 27
Registered: ‎01-22-2013
Message 3 of 4 (146 Views)

Re: Sitescope GUI loading issue

Seems to be java version issue.

as per my experience, Sitescope UI works best on 6u27.

please check the java version on the system.

Please use plain text.
Super Advisor
HanumantMadane
Posts: 323
Registered: ‎09-20-2011
Message 4 of 4 (137 Views)

Re: Sitescope GUI loading issue

try restarting SiteScope service.
try increasing java heap space, as this could be one issue.

Regards,
Hanumant
Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation