Custome Property is missing in Sitescope (179 Views)
Reply
Frequent Advisor
nandurisrinivas
Posts: 95
Registered: ‎09-09-2011
Message 1 of 3 (179 Views)

Custome Property is missing in Sitescope

Hi ,

 

  We have done recent upgrade of sitescope from 9.54 to 11.20.In Sitescope 9.54 we can able to see in setting Custome property under Properties tab , but in 11.20 we are unable to find it.We basiciall use this inorder to give URL(Knowledge base) to our command center.Any help would be appreciated.

HP Expert
vesst
Posts: 46
Registered: ‎02-05-2014
Message 2 of 3 (166 Views)

Re: Custome Property is missing in Sitescope

Hi nandurisrinivas,

 

could you upload a screenshot of the 9.54 version or you have only 11.20 now? How did you perform the update, step-by-step please? Sorry, but I cannot understand what do you mean by this: "We basiciall use this inorder to give URL(Knowledge base) to our command center. " 

Thank you!

 

------------------------
Veselin Trachev
HP Software Support

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.

If you haven’t tried it yet, come and join us in our entitled forums at Support Customer Forums
HP Expert
kenneth.gonzalez
Posts: 1,761
Registered: ‎04-28-2011
Message 3 of 3 (146 Views)

Re: Custome Property is missing in Sitescope

Hi,

Custom properties are gone since version 10.x; you should be using tags instead. To go from 9.54 to 11.20 you should pass through 10.10 and then 11.20. There is a tool to migrate custom properties to tags, check deployment guide on page 86: http://support.openview.hp.com/selfsolve/document/KM1399200
Kenneth Gonzalez
HP Support

If you find that this or any post resolves your issue, please be sure to mark it as an accepted solution.

If you haven’t tried it yet, come and join us in our entitled forums at Support Customer Forums
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation.