BSM page only shows loading counter on EUM (211 Views)
Reply
Occasional Collector
Stephen_Ho
Posts: 1
Registered: ‎06-26-2011
Message 1 of 1 (211 Views)

BSM page only shows loading counter on EUM

Hi All,

 

I'm having some problems with pages not loading correctly on certain pages.  I can view all other pages, and Java is loading correctly on various other pages  etc sitescope.

 

Details of BSM and RUM : -

BSM 9 on Windows 2k8

RUM running on Windows 2k3

RUM Probe on RHEL 5

 

However, when I go to the following page : -

 

BSM - > Admin -> EUM

Click on the settings tab, and then the 'real user monitor' settings tab.

 

All I get is the loading screen.

 

Initially I thought it was a browser or subnet issue, but trying both firefox and ie7 produces the same problem within the same subnet.  There are no errors in the HPBSM logs, but I found the following in the webserver logs.

 

[Sun Jun 26 20:52:46 2011] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: D:/HPBSM/AppServer/webapps/site.war/framework/gwt/sc, referer: http://localhost/topaz/TopazSiteServlet

[Sun Jun 26 20:55:50 2011] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: D:/HPBSM/AppServer/webapps/site.war/framework/gwt/clear.cache.gif, referer: http://localhost/topaz/TopazSiteServlet

 

I've checked that folder, and sure enough, those files dont' exist.  As mentioned, I can view all sitescope pages without any problems, so I'm not sure where the problem lies.

 

Does anyone have any ideas to throw me in the right direction?

 

Thanks,

 

Stephen

Please use plain text.
The opinions expressed above are the personal opinions of the authors, not of HP. By using this site, you accept the Terms of Use and Rules of Participation